sponsorointi

Design Hennapauliinalla on kaksi sponsoroitavaa kilpatanssijaa

Robert Virenius

Robert Virenius on moninkertainen SM-mitalisti latinalaistansseissa. Hänelle olen valmistanut lattarivaatteita yli kymmenen vuoden ajan ja yhteistyömme sujuu mutkattomasti. Robert käy kisaamassa sekä Suomessa että ulkomailla parinsa Veera Hedmanin kanssa.
Robertin tähänastisen tanssiuran kohokohtia ovat olleet mm. Latinoshow SM-kisavoitto ja MM-kisojen neljäs sija vuonna 2015. Hänelle oli suuri kunnia tanssia Hartwall Arenalla Andrea Bocellin Suomen konsertissa taustatanssijana vuonna 2017, sekä samaisessa paikassa myös Robinin keikalla. Robert on toiminut Bossin ja Guccin yhteismuotinäytöksen mallina, sekä Wellan, Schwartzkopfin ja Kevin Murphyn mallina. Televisioyleisölle hän tuli tutuksi vuonna 2012 osallistuessaan tanssiohjelmaan Dance. Robert haastaa minut usein uusilla vaateideoillaan kehittelemään uutta ja hänen intonsa tarttuu. Hän kokeilee mielellään uusia tyylejä kisavaatetuksessaan.

Jaak Vainomaa

Jaak Vainomaan kanssa aloitin yhteistyön vuonna 2017. Jaak on tanssin amatööriurallaan saavuttanut mm. kymppitanssin moninkertaisen Suomen mestaruuden, Euroopan mestaruuden vuonna 2014 ja kymppitanssin maailmanmestaruuden vuonna 2016. Ammattilaisuralle siirryttyään vuonna 2017 Jaak keskittyy nyt enemmän latinalaistansseihin parinsa Tiina Tulikallion kanssa, mutta kymppitanssista hän kisaa tärkeimmät arvokisat. Kymppitanssin EM-kisoista onkin jo kultamitali saavutettuna vuodelta 2018. Jaakin täsmällisyyden ja tarkkuuden vuoksi hänen kanssaan on helppo tehdä töitä. Jaakin tyyli kisavaatetuksen suhteen on selkeä ja tyylikkään yksinkertainen ripauksella persoonallisuutta.