yhteystiedot

Osoite

Design Hennapauliina
Henna Mäkinen
Osoite: Päivölänrinne 7 C 22
04220 Kerava
Puhelin: 0407567582
Sähköposti: hennapauliina(at)dhp.fi

Aukioloajat

Olen paikalla sopimuksen mukaan. Otathan yhteyttä, niin sovitaan aika!

Parhaiten minut tavoittaa arkisin maanantaista perjantaihin puhelimitse, sähköpostitse ja viestein klo 10-18 välillä. Viestit tulevat perille tekstiviestein, WhatsUpin, Facebookin ja Instagramin kautta.

OMPELIMO KESÄLOMALLA 11.7.2002 SAAKKA.

Kulkuyhteydet

Keravalle on hyvät kulkuyhteydet. Autolla pääset sujuvasti Lahden moottoritietä ja julkisilla Helsingin suunnasta junilla R, Z ja K Keravan asemalle. Asemalta busseilla 978 ja 985 pääset Päivölään / Ahjoon, jossa Päivölänrinnettä lähin pysäkki on joko Ahjonsilta tai Etelä-Kaskela riippuen bussin reitistä. Junamatka Helsingistä kestää R ja Z junilla 20 minuuttia, K-junalla 35 minuuttia, ja bussimatka Keravan asemalta Päivölänrinteeseen noin 5 minuuttia.

Opastus

Auton voi jättää vähän aikaisemmin kadun toiselle puolelle 4 tunnin parkkipaikalle ja kävellä siitä tähän, tai talon pihan muutamalle vieraspaikalle.

Nämä ovat 3-kerroksisia luhtitaloja ja työhuoneeni on alakerrassa vasemmassa päädyssä talossa, jossa on vaaleansiniset parvekkeet. Tänne on suora sisäänkäynti heti kadulta takapihani kautta eli rohkeasti vain valkoisesta portista sisään. Älä siis suotta nouse talon yläpihalle. Mustavalkoinen Hennapauliina-kyltti näyttää oikean portin.